congenital

Informasi ora sulih kanggo kasarasan dening dokter dilisensi. Sampeyan bisa ngganti saran saka dokter lan / utawa apoteker ing kasus. luwih, isi situs iki ora saged kanggo independen nggawe diagnosa utawa kanggo miwiti pangobatan . Sanadyan ing informasi utawa informasi kasedhiya kudu mangertos minangka uleman perawatan utawa non tartamtu – perawatan saka penyakit bisa . Ing diagnosa utawa perawatan saka penyakit utawa ailment liyane bisa rampung mung dening rembugan saka dhokter . Informasi lan informasi saka anggota liyane kudu tau mangertos minangka telpon kanggo poto-perawatan lan poto- diagnosa saka penyakit utawa ailment liyane kanggo liyane .