• Hello there,
    Hello ana,

    Aku dadi Gaga – lan dadi wong wadon ayu

    Iku mung Tweezer,
    nanging siji iki bisa ngganti donya

    kanggo urip luwih

  • Hey there,
    he kowe,

    Aku sampurna kanggo ngganti iku.
    Aku looking for sampeyan.

    Pitulung kita lan gabung kaliyan tim kita.

  • Responsability
    Responsability

    Aku njupuk nanggepi kanggo donya!

    Aku ndhukung kahanan produksi Etika kanggo sandi kaendahan

  • Compatibility?
    kompatibilitas?

    Aku kelangan lan i pindhah ing iku kaendahan cara dhewe

Translation
Englishbosanski jezikDeutschLietuvių kalbaRomânăالعربيةБългарскиCatalà中文(简体)HrvatskiČeštinaDanskNederlandsEsperantoEesti keelSuomiFrançaisΕλληνικάHarshen HausaעבריתMagyarÍslenskaBahasa IndonesiaItaliano日本語basa Jawaಕನ್ನಡ한국어LatīnaLatviešu valodaNorskپارسیPolskiPortuguêsਪੰਜਾਬੀРусскийCрпски језикSlovenčinaEspañolSvenskaTürkçeУкраїнськаاردو
 Edit Translation
by Transposh - translation plugin for wordpress

Kita usaha kanggo berkembang ing Tweezer paling migunani lan praktis

hardware

...sing ngandhut individualisation marang kabutuhan prefered lan standarisasi saka Tweezer ing kahanan higienis. Results bakal rampung ing Brosur a miturut CC BY-SA-lisensi.

Developement lan produksi duwe strictly tindakake syarat sopan lan mundhut barang utowo jasa sehat.

Anggota bakal njupuk easures cocok kanggo enshure sing ing kinerja kontrak umum operator ekonomi aplikasi karo oblications ditrapake ing kothak lingkungan, hukum sosial lan pegawe. Arahan 2014/24 / EU Artikel 18.2

Software

Kanggo enshure ing langkah kapindho syarat hardware sistem bukti kudu dikembangaké kanggo enshure hardware iki asli lan ora salinan ilegal. Iki kudu dikembangaké prasaja kanggo nggunakake sistem SN sing nggunakake encryptography dhuwur lan gampang kanggo nangani kanggo pangguna kanggo mbuktekaken hardware.

MACA Posts BESTblog Section.

Love
Posted By :tanggal :Padha muter Daniela | 12-09-2015

katresnan kita bakal bakal langgeng Kanggo Open Source lan donya free

0Comment

Latest kiriman

Christmas bakery – Santa Claus cake made with Gerald Tweezers

bakery natal – Santa Claus cake digawe karo Gerald Tweezers

Posted By :tanggal :tocantweezer | 12-07-2015
0Comment
Read More
Eyebrow tweezers for woman over 40 Years with EXTREMELY POINTED TIPS

tweezers alis kanggo wong wadon liwat 40 Taun karo TIPS banget nuding

Posted By :tanggal :tocantweezer | 11-18-2015
0Comment
Read More
DELOK KABEH

Apa ngenteni? Tweezers developement kita sing winates.

The developemers kit nerangake karo gunting mikro khusus (jenenge Bath), sing golek mung ing kopi peralatan medical specialized. Mbandhingaké kualitas lan hadiah.

Ayo kula google sing sing

Nyimpen dhuwit lan ndhukung wektu padha project kita.